Само ти ли ще правиш тунинг бе тая сутрин му отворих капацуната и сега тепърва влизам във филма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове ;)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеСамо ти ли ще правиш тунинг бе тая сутрин му отворих капацуната и сега тепърва влизам във филма.
аз па са пробах да си сменя подсветките на таблото ...
ма ударих яка греда ... жабара на изненада много в гръб с творението сиLast edited by RSxRacer; d.m.y г., 15:52.
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеАми какво да ви кажа паля днеска моята любима барачка и след малко викам я да се кача до в къщи,че си забравих главата сутринта.Слизам пак и си викам я да видя антифриза как е отварям и гледам МАСЪЛЦЕ и се сещате кво ще се случва.
ма няма как ша сменяш гарнитурата
обади се имам хубави
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЖабара ли? Таблото е английско, ако се не лъжа...
баш си е меид ин англия
единствения начин е да се сменят циферблатиите
и от там вече подсветките ... ужас е
ама мен не ми се занимава
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеАми какво да ви кажа паля днеска моята любима барачка и след малко викам я да се кача до в къщи,че си забравих главата сутринта.Слизам пак и си викам я да видя антифриза как е отварям и гледам МАСЪЛЦЕ и се сещате кво ще се случва.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАбе на мен по скоро ми намирисва на сцепено някъде.Я блок я глава.При гарнитура в повечето случаи иде антифризец в малалцето.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment